test

“Plave” protiv Ludvizburga žele prvi trijumf

Standard

11/10/2024

19:05

Anastasija Marsenić i Nikolina Marković vjeruju da Budućnost može do povoljnog rezultata.

Bod koji su rukometašice Budućnosti u prošlom kolu osvojile protiv šestostrukog evropskog prvaka i branioca titule, mađarskog Đera imao je veliki odjek u Evropi.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Mladi tim Bojane Popović je odigrao veliki meč, bio hrabar i disciplinovan, prvi bod u elitnom takmičenu podigao je i samopouzdanje, pa će protiv Liudvizburga koji će u nedjelju gostovati u “Morači” (14 časova) tražiti prvi trijumf u grupi B Lige šampiona.

U dosadašnja četiri kola, njemački predstavnik i prošlosezonski finalista je, osvojio samo dva boda.

“Protiv Đera smo odigrale dobro i to nam daje samopouzdanje za dalje. Ludvizburg je kvalitetan tim i očekuje nas težak ispit. Sa istim pristupom, dobrom odbranom i smirenim napadom, možemo do dobrog rezultata”, kazala je desno krilo Anastasija Marsenić.

Bek Budućnosti Nikolina Marković smatra da je kjuč u tome da se zaustavi brza igra rivala.

“Fokus je na nama i našoj igri. Ludvizburg igra brzo, ako to zaustavimo, biće nam lakše. Pokazali smo da sa svima možemo da igramo, kada je u pitanju pozicioni napad. Na krilima meča sa Đerom, jedva čekamo meč sa Njemicama”, kazala je Marković.

Ludvizburg je značajno promijenio tim u odnosu na prošlu sezonu.

“Fizički su jaki, imaju dobre šutere. Mi svakako ne smijemo opušteno da uđemo ni u jedan meč – rekla je Marković i pozvala navijače da dođu i pomognu im u nedjeljnom duelu. – Publika je bila osmi igrač u meču sa Đerom, a vjerujem i da smo im se mi odužili za loše izdanje protiv Bresta. Sigurna sam da će sad biti više navijača i da će nam dati dobru podršku”, doadala je Marković.

Izvor (naslovna fotografija):

ŽRK Budućnost

Ostavite komentar

Komentari (0)