test

Sutjeska vratila trenera koji joj donio posljednju titulu

Standard

04/09/2024

11:04

Brzo nakon rastanka sa Miljanom Radovićem Sutjeska je našla novog trenera. I to čovjeka koji ju je veomo uspješno vodio – Miliju Savovića.

Kako Portal RTCG saznaje, stručnjak iz Podgorice se kasno sinoć dogovorio sa upravom Nikšićana o uslovima ugovora do kraja sezone, a već danas će voditi prvi trening.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Savović je u sezoni 2021/2022. dominantno osvojio titulu prvaka Crne Gore sa Sutjeskom, ali otpušten je već tog ljeta nakon eliminacije od farskog KI Klaksvika, te osvojena četiri boda u prva tri kola u CFL.

Poslije toga je radio u Al Itihadu iz Tripolija i Arsenalu iz Tivta, a Nikšićani se od njegovog odlaska nisu ni približili uspjesima ostvarenim u šampionskoj sezoni. Zbog toga su odlučili da ponovo pozovu Podgoričanina kako bi što prije popravili poziciju u domaćem šampionatu u kojem imaju šest bodova iz šest utakmica i nalaze se na 7. mjestu na tabeli.

Izvor: Portal RTCG
Izvor (naslovna fotografija):

Sutjeska

Ostavite komentar

Komentari (0)