test

UEFA žestoko kaznila Hrvatsku: “Čestitka” stigla na adresu HNS-a

Standard

28/06/2024

22:37

Hrvatska fudbalska reprezentacija oprostila se od Eura u grupnoj fazi, a nakon šokantne završnice protiv Italije, stigla je i 'čestitka' na adresu Hrvatskog fudbalskog saveza.



Disciplinska komisija krovne evropske fudbalske organizacije UEFA, donijela je odluku o kazni za Hrvatski fudbalski savez zbog incidenata na utakmici Hrvatska – Italija na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!

Hrvatski fudbalski savez kažnjen je sa 105.000 eura zbog bacanja predmeta (45.000 eura), paljenja baklji (30.000 eura) i neprimjerenog ponašanja (30.000 eura) od strane dijela hrvatskih navijača tokom utakmice Hrvatska – Italija koja je odigrana 24. juna u Leipzigu, piše HNS.

Podsjetimo, Uefa je ranije kaznila HNS sa 87.875 eura zbog bacanja plastičnih čaša na teren i paljenja baklji na utakmici protiv Španaca na prvoj utakmici Eura.

Povezani članci

”Najblaže” je HNS prošao protiv Albanije, tada je UEFA kaznila savez sa 28 hiljada eura zbog istih incidenata kao i protiv Španije.

Izvor (naslovna fotografija):

Soccer Football – Euro 2024 – Group B – Croatia v Italy – Leipzig Stadium, Leipzig, Germany – June 24, 2024 Croatia fans look dejected REUTERS/Karina Hessland

Ostavite komentar

Komentari (0)