test

Žene rođene u ova tri znaka su teške “kao crna zemlja”, bježite od njih – nijesu za brak

Standard

06/01/2024

14:46

Ako želite ljubav za cio život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće!

Žene u ova tri horoskopska znaka veoma teško ostvaruju ljubavnu vezu. Jednostavno imaju takav karakter koji im otežava opstanak u zajednici.

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. Nije da te ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unaprijed i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mjestu. Zbog svog samopouzdanja u početku su interesantne, ali to samopouzdanje vremenom preraste u nadmoćnu prirodu sa kojom ćete se teško nositi. Neće dobro reagovati na nekoga ko im prijeti, na nekoga čija je ličnost tako intenzivna i moćna kao njihova. Najvažnije je da znate da oni ne žele da njihova veza bude borba za prevlast.

Djevice

Postoji jedna stvar koju ljudi ne vole kod Djevica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Djevice imaju nerazumno visoke standarde. Od vas će očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj biti žao ako se osjećate loše jer ste iznevjerili njena očekivanja. Ona osjeća pravo da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene Škorpija su jedna od najzanimljivijih i jedinstvenih. Posjeduju mnoge kvalitete. Oni su pametni, pronicljivi, organizovani i odgovorni. Ono što im nedostaje je posvećenost. Rade stvari na određeni način i mrze kada moraju da se prilagode željama drugih ljudi. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti da bi se ovakva žena posvetila vezi sa vama. Većina muškaraca je ostala razočarana.

Ostavite komentar

Komentari (0)