test

Jutro na TvE: Da li i u kojoj mjeri se u CG tolerišu različitosti i zašto je Nikšić jedan od gradova iz kojeg građani najčešće odlaze

Standard

02/04/2024

22:37

U jutarnjem programu na Televiziji E istražujemo da li i u kojoj mjeri se u Crnoj Gori tolerišu različitosti, i na koji način je obilježen i Svjetski dan autizma.U jutarnjem programu na Televiziji E istražujemo da li i u kojoj mjeri se u Crnoj Gori tolerišu različitosti, i na koji način je obilježen i Svjetski dan autizma. Crna Gora je poslije 16 godina dobila sklonište za žrtve trgovine djecom i mladima, a koliko će to pomoći onima koji su proživjeli neko traumatično iskustvo-pitaćemo izvršnu koordinatorku Centra za romske inicijative-Fanu Deliju.

Razgovaramo i o radionici MASTER-a “I ja imam pravo” i saznajemo koja su to sve prava na kojima često ne insistiramo.

Demografa Miroslava Doderovića pitamo zašto je Nikšić jedan od gradova iz kojeg građani najčešće odlaze? A za kraj, ekipa Budilnika provjerava zbog čega kilogram borovnica na pijaci košta 40 eura?

U Srećnom danu sa književnicom Minjom Marđonović razgovaramo na temu “U kojem smo filmu?”. Ona je učesnica istoimenog panela na predstojećem Psihomartonu.

Poznatu rukometašicu Mariju Jovanović posjetićemo na ranču i uvjeriti se kako im protiču prvi proljećni dani.

O promociji zbirke poezije “Ekspres lonac” razgovoraćemo sa autorkom Milenom Radević, a vodimo vas i na uzbudljivo likovno “Putovanje”, umjetnika Branka Mrdaka.

Ostavite komentar

Komentari (0)