test

Telekom u četvrtak predstavlja finansijske i operativne rezultate postignute u 2023.

Standard

21/02/2024

13:59

Crnogorski Telekom će u četvrtak, 22. februara, u 15:30 časova održati ‚‚Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorim‚‚, na kojem će akcionarima i zainteresovanim investitorima predstaviti poslovne rezultate ostvarene tokom 2023. godine, saopšteno je iz kompanije.

“Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće tokom poziva na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Iz Crnogorskog Telekoma pozivaju zainteresovane akcionare i investitore da se do 22. februara, do 12:00 časova, prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju”, navode u saopštenju. 

U naslovu e-maila potrebno je, navode, istaći „Prijava za 13. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Crnogorskog Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

“To će biti trinaesti „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

„Konferencijski poziv sa analitičarima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 22. februar. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima platforme”, zaključuju u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

Telekom

Ostavite komentar

Komentari (0)