test

Iskustvo svjetskog shoppinga u Podgorici: Kuća Hemije Exclusive, Hilton Bussines Centar

Standard

28/06/2024

12:12

Otvaranjem nove Kuća Hemije Exclusive u Ulici Slobode, u sklopu biznis centra Hilton, najavljena je nova era luksuza i personalizovane kupovine.

Ambijent elegantne crne boje i futurističke igre svjetlosti – pažljivo je dizajniran kako bi high-end asortiman mogao zablistati u punom sjaju!

O ekskluzivnosti lokacije ne moramo govoriti ništa više od planetarne prestižnosti Hilton brenda, a o luksuznosti asortimana, usluge i utiska – govoriće premium brendovi koji prvi put dolaze u Crnu Goru, od niche parfema beauty gedžeta, preko ekskluzivnih brendova za njegu lica i kose i azijske kozmetike, makeup-a.

„Cilj je ne samo da se prvi put ugoste svjetska imena beauty svijeta, već i da se prvi put ugosti, a onda i odomaći utisak kupovine koji imamo samo kada posjetimo svjetske shopping metropole“, izjavila je marketing menadžerka Jelena Popović. 

Ovo potpuno novo iskustvo personalizovane kupovine postignuto je, do sada neviđenim, store-in-store konceptom. Ekskluzivnost i privatnost svakog kutka oslikana je nesvakidašnjim, urbanim nazivima uz koje ćete lako odlutati u svijet makeup-a, skincare-a i parfema.

Kao i uvijek, Kuća Hemije je sve prisutne kupce i goste obradovala vrijednim poklonima, ali i savjetima najpoznatijih beauty edukatora. Osim toga, sva tri dana 27. 28. i 29.juna, cjelokupan asortiman snižen je 20%!

Povezani članci

Vjerujemo da ćete u ovoj eksluzivnoj drogeriji pronaći sve što vam treba, ali i svoje novo omiljeno mjesto za šoping i uživanje.

Kuća Hemije Ekslusive vas čeka na novoj adresi!

Izvor (naslovna fotografija):

Kuća Hemije

Ostavite komentar

Komentari (0)