test

Krivična prijava protiv Beranca zbog kokaina; Uhapšen državljanin Srbije zbog nedozvoljene trgovine

Standard

08/12/2023

13:33

Beranska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv I.P. (22) iz tog grada zbog sumnje je da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja narkotika.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane sinoć su u jednom ugostiteljskom objektu izvršili „Raciju“ i kod lica A.M. (23) iz Berana pronašli i oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je kokain u ugostiteljski objekat donio I.P. (22) iz Berana i dao je na uživanje A.M. i još jednoj osobi koja je bila sa njima u društvu”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Beranska policija je, dodaju, po nalogu državnog tužioca podnijela krivičnu prijavu protiv I.P. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja narkotika.

Nadalje, granična policija je sinoć na graničnom prelazu “Dobrakovo” zajedno sa carinskim službenicima izvršila kontrolu kamiona kojim je upravljao R.Ć. (51) državljanin Srbije.

“Pregledom vozila pronađena je i oduzeta neprijavljena roba – optička sredstva, čija se vrijednost procjenjuje na oko 5.330 eura”, kazali su iz policije.

Navodi se da pronađena roba je predata carinskim službenicima koji su je trajno oduzeli.

“R.Ć. je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, kazali su iz policije.

Ostavite komentar

Komentari (0)