test

Nikšić: Bivši trener fudbalskog kluba prijavio da mu je prijećeno na sastanku odbora, podnijeta krivična prijava protiv jedne osobe

Standard

18/09/2023

17:43

Postupajući po prijavi Nenada Brnovića, bivšeg trenera jednog fudbalskog kluba, podnijeli Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeta je prijavu protiv I.Č. (49), saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su saopštili da je oštećeni prijavio da mu je prijećeno na sastanku upravnog odbora fudbalskog kluba.Podsjećamo, bivši trener Sutjeske Nenad Brnović, obratio se 14. avgusta javnosti saopštenjem u kojem optužuje čelnike kluba da su mu prijetili verbalno, da je napadnut čak i fizički i da se potezao pištolj na sastanku na kojem je dvije strane trebalo da se dogovore o prekidu saradnje.

“Naime, oštećeni je policiji prijavio 8. avgusta da mu je na sastanku upravnog odbora toga fudbalskog kluba, njemu nepoznato lice, koje nije imalo status člana upravnog odbora uputilo riječi prijeteće sadržine”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U odnosu na predmetnu prijavu policijski službenici su, kazali su iz Uprave policije, preduzeli niz mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, te prikupili obavještenja od više lica.

“Spise predmeta pripadnici nikšićke policije dostavili su postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću na ocjenu i mišljenje, te se nakon uvida u pomenute tužilac izjasnio da se u radnjama I.Č. stiču elementi krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti”, saopšteno je iz Uprave policije.

Ostavite komentar

Komentari (0)