test

Cikotić Bošnjačkoj stranci: Ja sam učila od onih koji su štitili Bošnjake i Crnu Goru, a vi ste jeftino prodali i jedno i drugo

Standard

10/10/2024

22:10

Kolege iz BS-a, na moje veliko zadovoljstvo, mlada Amina je učila od svojih starijih partijskih drugova, nekada okupljenih u Savezu reformskih snaga, a danas u Evropskom savezu, koji su rizikovali svoje živote da bi čuvali i Bošnjake i Crnu Goru, a ne od vas koji ste jeftino prodali i jedno i drugo, poručila je potpredsjednica SDP i predstavnice Evropskog saveza Amina Cikotić, odgovarajući na reagovanje Bošnjačke stranke.

Kako ističe o BS dovoljno govori činjenica da svoje neistomišljenike vrijeđa i medijski razapinju.

“Pa smo prvo ‘razni Cikotići’ a onda odjednom ‘mlada Amina’, te stoga zadržite svoje isprazne savjete za sebe. Spremna sam da ih čujem samo od onih koje cijenim, a vi, na moju sreću, u tu grupu ne spadate od momenta kad ste se uvukli pod šinjel vojvode Andrije Mandića. Za razliku od vas ja svoj stav ne mijenjam i ne krijem se iza partijskih saopštenja. Skrivanje iza partijskog potpisa kao odgovor na moju izjavu nije samo čin kukavičluka, već pokazatelj da vam nedostaje lične hrabrosti i političke petlje da se potpišete svojim imenom. To najbolje govori o tome koliko i sami vjerujete u ono što pišete”, poručila im je Cikotić.

Dodaje da za nju će oni  uvijek biti oni koji su se prodali za nekoliko ministarskih fotelja, iz kojih se pritom, ništa ne pitaju.

“Bićete mi oni koji su zarad sitnih mrvica sa Mandićevog stola za vašu aktuelnu partijsku vrhušku pristali da budu koalicioni partneri s obožavaocima lika i djela ratnih žločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića, i to pod izgovorom da to rade da bi štitili Bošnjake. Koliko vam ta argumentacija vrijeđa inteligenciju naroda koji navodno predstavljate ste imali priliku da
vidite na primjeru Podgorice, gdje ste izgubili više od polovine biračkog tijela, zahvaljujući čemu ste dobili 0 mandata. Toliko o cenzusu koji pominjete”, kaže ona.

Pritom, ističe, njihovi  koalicioni partner Milan Knežević je večeras demantovao oko novog loga Skupštine, rekavši da ne samo da su bili upoznati, nego  i da su na to glasno ćutali.

“Svaka vam je istina takva. Sad je svima jasnije ko iznosi laži, vi ili ja. Zalijepe vam šamar svaki put kad nešto kažete, kao vaspitnu. Zato je bolje da ćutite”, poručila im je Cikotić.

Izvor (naslovna fotografija):

Amina Cikotić; Evropski savez

Ostavite komentar

Komentari (0)