test

Gradonačelnik Beča podržao Nermina Abdića

Standard

27/09/2024

10:19

Ključno je imati odgovorne lidere koji se bave ključnim budućim pitanjima, uključujući ekonomiju, tržište rada i socijalnu pravdu. Podjednako važne su teme koje se pojavljuju kao što su digitalizacija, vještačka inteligencija i napori u borbi protiv klimatskih promjena, poručio je guverner i gradonačelnik Beča, Mihael Ludvig, pružajući podršku nosiocu liste ''I riječju i djelom!'', Nerminu Abdiću, u njegovoj kandidaturi za gradonačelnika Podgorice.

Kako je Ludvig kazao, i glavne evropske opštine suočavaju se sa mnogim zajedničkim izazovima.

“I mi u Austriji ćemo imati svoje nacionalne parlamentarne izbore 29. septembra. Tako da razumijem koliko izborna kampanja može biti zahtjevna – ne samo za kandidate već i za širu javnost. To obično znači mnogo pokreta i diskusije”, poručio je guverner i gradonačelnik Beča.

On je kako je kazao, uvjeren da će izbori u Podgorici imati pozitivan ishod, a Demokratskoj partiji socijalista želi uspjeh.

“Jaka socijaldemokratska porodica je od suštinskog značaja za ujedinjenu Evropu, jer je ključna za oblikovanje pozitivne budućnosti za ljude našeg kontinenta. Imajući to na umu, radujem se plodonosnoj saradnji i želim vam najbolje prijateljstvo i uspjeh. Srećno!”, zaključio je guverner i gradonačelnik Beča, Mihael Ludvig.

Izvor (naslovna fotografija):

Mihael Ludvig

Ostavite komentar

Komentari (0)