test

KABINET SPAJIĆA ZA STANDARD: Zbog važnog sastanka sa svjetskom turističkom kompanijom TUI premijer kasnio tri minuta na susret sa Radevom

Standard

17/06/2024

21:41

Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom svjetskom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-jem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade, saopšteno je iz Kabineta premijera Spajića za portal Standard.

Nakon najave posjete predsjednika Bugarske, Rumena Radeva, čiji je domaćin predsjednik države Jakov Milatović, Kabinet predsjednika Vlade je sa ambasadorom Bugarske u Crnoj Gori pravoremeno dogovarao vrijeme i mjesto sastanka.

Usljed prethodno preuzetih obaveza premijera Spajića, a kako se ne bi remetio program posjete, dogovoreno je da sastanak bude održan u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 časova. Premijer je uprkos zgusnutoj agendi imao želju da se sa predsjednikom Radevom sretne tokom zvanične posjete Crnoj Gori. kazali su iz Spajićevog kabineta.

“Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom svjetskom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-jem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade”, saopšteno je portalu Standard.

Ističu da, u dobroj namjeri, na molbu Kabineta predsjednika Milatovića, a u cilju nesmetane realizacije posjete, sastanak premijera Spajića i predsjednika Radeva nije održan na Vili Gorica, budući da je taj objekat bio neophodan za naredne protokolarne aktivnosti Kabineta predsjednika države. ‎

Ostavite komentar

Komentari (0)