test

Klikovac: Pojedini će poslije izbora u Podgorici željeti da razgovaraju sa DPS-om

Standard

18/06/2024

19:46

Dok pregovori većine o opstanku gradske vlasti u Podgorici i dalje traju, odbornik Demokratske partije socijalista Andrija Klikovac kaže kako dogovor nije moguć osim ako ne bude političke trgovine.

Komentarišući optužbe da pojedini žele da sruše vlast u dogovoru sa DPS-om, Klikovac navodi da je riječ o „političkom kukavičluku“.

“Takve teze dolaze iz Beograda i svi oni su više puta reciklirali tu tezu. Moraju da shvate da živimo u 2024. godini, da danas DPS i na svom čelu i u svojim redovima ima potpuno nove ljude, a naravno da ih je strah od DPS-a. Razgovaramo sa svim političkim subjektima u lokalnom parlamentu i predstavnicima vlasti. Nama je na prvom mjestu interes građana Podgorice. Želimo da razgovaramo sa svima koji žele da prekinu ovu agoniju“, kazao je Klikovac za Gradsku.

Prema njegovim riječima, pojedini će željeti da razgovaraju sa DPS-om nakon izbora, navodeći da će i oni razgovarati sa svima koji žele da „zajednički razvijamo ovaj grad“.

“U lično i političkom smislu ne razlikujem puno Spajića i Milatovića i nakon izbora želim da razgovaram o tome šta će biti politička platforma tih subjekata“, kazao je Klikovac.

Izvor (naslovna fotografija):

Mara Babović/Pobjeda

Ostavite komentar

Komentari (0)