test

KO KOGA KOPIRA: Bošnjačka stranka i koalicija ”Za budućnost Podgorice” sa istim sloganom na izborima u Glavnom gradu

I. Đoković

04/09/2024

11:53

Sa novim izborima kreću i nova marketinška rješenja kako bi se partije i predizborne koalicije sa svojim sloganima što zanimljivije predstavile građanima. Iako iz godine u godinu variraju rješenja koja liče jedna na druge, ove godine Bošnjačka stranka i koalicija ''Za budućnost Podgorice'' su otišle korak dalje.

Na ovim izborima u Podgorici učestvuju partije koje imaju identične predizborne slogane.

Radi se o Bošnjačkoj stranci koja se odlučila za slogan ”Podgorica svih nas’‘, dok sa sloganom ”Grad svih nas” nastupa koalicija ”Za budućnost Podgorice”.

Pretragom društvenih mreža i zvaničnih sajtova Bošnjačke stranke i koalicije ”Za budućnost Podgorice” moglo bi se zaključiti da je lista koju predvodi Jelena Borovinić Bojović iskopirala ideju BS-a.

Bošnjačka stranka je ranije predala svoju listu od koalicije ”Za budućnost Podgorice” i još prije dva dana je na svojoj Fejsbuk stranici objavila vizuelni identitet kampanje koji prati slogan ”Podgorica svih nas”.

Foto: Facebook

Za razliku od Bošnjačke stranke, koalicija ”Za budućnost Podgorice” slogan i vizuelni identitet nije objavila ni na jednoj društvenoj mreži, kao ni na nalozima nositeljke liste Jelene Borovinić Bojović, pa nema informacija kada su došli na ideju da im slogan bude” Grad svi nas”.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)