test

Ljiljanić: Pretrpjeli smo uvrede, inicijativa za dogovor od strane PES-a je farsa

Standard

14/06/2024

18:10

Sastanak odbornika Pokreta Evropa sad i Pokreta za Podgoricu, koji je organizovan sa ciljem prevazilaženja političke krize vlasti u Glavnom gradu, prekinut je jer nije postignut dogovor.

Odbornica Pokreta za Podgoricu Nađa Ljiljanić kazala je da je sastanak prekinut zbog uvreda koje su pretrpjeli.

  • “Dragi građani mogu da znaju da je inicijativa za dogovor od strane PES-a samo farsa. To je samo marketinški trik da bi ispalo da smo mi ljudi koji se bore za fotelje. Moramo da kažemo građanima da nijesmo pristali ni na jednu funkciju, da ne želimo funkcije i da dogovor sa PES-om nije mogao da se sklopi jer ne razgovaramo istim jezikom – saopštila je ona.

Povezani Članci

Istakla je da su pretrpjeli velike uvrede i kazala da je potrešena zbog scene kojoj je prisustvovala.

  • Najpoštenije je da skratimo mandat Skupštini, odnosno da mi kao odbornici vratimo mandat. Mislimo da je to najpoštenije. Smatramo da je uprava mogla bolje. Ne možemo da postignemo dogovor, da normalno razgovaramo – naglasila je ona.

Ovo je drugi takav sastanak koji je posljednjih dana organizovan u Skupštini Glavnog grada.

Ranijem sastanku u srijedu u zgradi Skupštine Glavnog grada prisustvovali su funkcioneri PES-a Boris Pejović, Tihomir Dragaš i Vasilije Čarapić, dok su u ime Pokreta za Podgoricu stigli Nađa Ljiljanić, Balša Špadijer i Miloš Krstović.

Bivše partijske kolege pokušaće da nađu način da riješe krizu nastalu nakon što je pet odbornika PES-a napustilo partiju i formiralo odbornički klub.

Rezultate dogovora sadašnji i bivši odbornici PES-a treba da iznesu vladajućoj većini na sastanku koji je zakazan za naredni ponedjeljak.

Izvor: RTCG

Ostavite komentar

Komentari (0)