test

Martinović: Mandić nastavlja da podmeće u želji da se dodvori nalogodavcima, ostaće mu pusta želja da ponizi Cetinje

Standard

10/10/2024

15:51

Jučerašnji potezi i izjave Andrije Mandića, kojima je nastavio da podmeće Cetinju i Cetinjanima, nijesu ništa drugo do nastavak njegovog odnosa prema Prijestonici, a prije svega prema gradu koji je bedem i odbrana Crne Gore, saopštio je član Izvršnog odbora DPS Prijestonice, Neno Martinović.

On je kazao kako nijesu zaboravili da je Mandić o Cetinju govorio kao o maloj zabiti podno Lovćena koja ne zaslužuje status Prijestonice čime je demonstrirao neskrivenu mržnju prema drevnom gradu koji je bio i ostao simbol otpora prema svakom ko je pokušao oduzeti suverenitet i nezavisnost naše države.

“Ipak, želja trenutnog vlastodršca, vlasnika dvojnog državljanstva i do skoro prvostepeno osuđenog za terorizam – koji pokušava poniziti i ovladati Cetinjem, ostaće puste taman kao i svih onih koji su Prijestonicu kao vjekovno uporište crnogorske državnosti i samobitnosti na bilo koji način željeli urušiti”, istakoa je Martinović.

Zato, dodaje, želim poručiti Andriji Mandiću, nosiocu titule četničkog vojvode, da se okane antifašističkog i slobodarskog Cetinja u namjeri dodvoravanja Vučićima, Dačićima i ostalim naredbodavcima.

Ostavite komentar

Komentari (0)