test

Nedjeljna ekskurzija službenim autom Skupštine: Nedović na Trebjesu

Standard

20/10/2024

19:43

Iako je nedjelja veče, još jedan službeni auto Skupštine večeras je bio izvan kruga te institucije, zapravo nalazi se u Nikšiću.

Kako prenosi Pobjeda, riječ je o službenom vozilu koje koristi poslanica “Evrope sad”, Jelena Nedović.

Ona je krenula stopama partijskog kolege Vasilija Čarapića koji se prošle subote našao u centru pažnje nakon što je prevozio dušek u Podgorici službenim automobilom.

Na fotografijama koje objavljuje Pobjeda, vidi se automobil Opel “Astra” registarskih oznaka PG CGJ33 koji je, prema skupštinskoj evidenciji službenih vozila, zadužila Nedović, parkiran ispred hotela “Trebjesa” u Nikšiću.

Prema javno dostupnim podacima sa sajta Skupštine Crne Gore, može se ostvariti uvid u to koji službeni automobil koristi svaki član Parlamenta.

Tako se može primjetiti da Nedović koristi pomenuti Opel, proizveden 2018. godine.

Podsjećamo, prošle sedmice na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi kako Čarapić prevozi privatne stvari službenim automobilom, da bi poslanik PES-a ubrzo reagovao rekavši da je auto zapravo koristio u službene svrhe.

Nedugo nakon toga, on se predomislio, rekavši da priznaje grešku, nakon čega je uputio izvinjenje građanima “zbog neprimjerenog korišćenja automobil Skupštine”.

Šef poslaničkog kluba PES-a, nakon svega vratio je službeni automobil. 

Izvor: Pobjeda
Izvor (naslovna fotografija):

Pobjeda

Ostavite komentar

Komentari (1)

Rukfaš

20 Oct. at 20:27

A ne dirajte Jelu. Ona je baš propatila pod režimom DPS-a. Taman je kupila patike… pa da ih ne dere.