test

Novaković: Usmjeriti pažnju na oporavak našeg ključnog privrednog subjekta – Luke Bar

Standard

09/10/2024

12:32

Iskreno cijenim napore koje Opština Bar ulaže u pružanje podrške raznim područjima pogođenim elementarnim nepogodama. Podsjećam da je Opština Bar u bliskoj prošlosti svoju pomoć upućivala i firmama iz Bara. To su aktivnosti koje svjedoče o solidarnosti i odgovornosti, poručio je predsjednik stranke Biram Crnu Goru- Biram Bar, Radomir Novaković Cakan.

“U svijetlu ovih aktivnosti, vjerujem da je jednako važno usmjeriti pažnju na oporavak našeg ključnog privrednog subjekta – Luke Bar. Naša luka, kao jedan od najvećih pokretača lokalne ekonomije, pretrpjela je značajnu štetu i zbog toga predlažem da Opština Bar pomogne Luci na pravno najprihvatljiviji način”, kazao je Novaković.

Time bi se, kako je dodao, omogućio njen brži oporavak i nesmetan nastavak poslovanja, što je od presudnog značaja za privredu grada Bara i Crne Gore.

“Ovakva podrška je potrebna kako bi se obezbijedila sredstva za hitnu nabavku nedostajuće opreme i sredstava za nesmetan rad Luke Bar. Takođe, smatram da se rješenje mora naći, jer to građani Bara i zaposleni u Luci Bar očekuju od svoje Opštine”, zaključio je predsjednik stranke Biram Crnu Goru- Biram Bar.

Ostavite komentar

Komentari (0)