test

(VIDEO – FOTO) Abdić na završnoj konvenciji DPS-A: Kad kažu da Podgorica ostaje njihova, ja im poručujem Podgorica je svih nas

Standard

27/09/2024

23:29

Kad kažu da Podgorica ostaje njihova, ja im poručujem Podgorica je svih nas, poručio je na završnoj konvenciji Demokratske partije socijalista doktor Nermin Abdić, nosilac liste ``I riječju i djelom - dr Nermin Abdić``

“Umjesto da pričamo o novim igralištima, bulevarima i mostovima, tema su postali pacovi i psi lutalice, dobri moji nije ovo dobro”, poručio je Abdić.

“Pozivam vas da preksjutra, u ovo doba, opet budemo zajedno i proslavimo veliku pobjedu naše partije. Kao neko čiji su korijeni u ovom gradu želim da vam kažem da ne postoji druga Podgorica nego takva građanska i evropska. U ovom gradu i Božic i Bajram se proslavljaju srećno i radosno, to je naša Podgorica. Ovaj grad svakog dočekuje širom raširenih ruku, za takvu Podgoricu se borim i živim”, kazao je Abdić.

On je dodao da na žalost vec godinu i po Podgorica nema pravog domaćina. Danas je svuda oko nas nered.
Pojedini djelovi grada nemaju vodu, a neki su pod vodom čim padne malo kiše. Umjesto da pričamo o razvojnim projektima, teme su postali pacovi i psi lutalice, istakao je dr Abdić.

“Stavljamo tačku na haos u gradu, Podgorica može i mora bolje. Bez obzira na niske udarce i ono što su rekli o DPS-u, ima da im kažem – I vama će biti bolje kad se DPS vrati na vlast”, poručio je Abdić.

Završnoj konvenciji prisustvuju Milo Đukanović i Filip Vujanović.

Ostavite komentar

Komentari (0)