test

(VIDEO) KAKO URA PREDIZBORNO DARUJE: Građanima Budve kokice i kosilice za travu

I. Đoković

20/05/2024

12:57

Predizborna kampanja u Budvi ulazi u posljednju nedjelju, a politički akteri pomjeraju granice dobrog ukusa i polako ali sigurno izbornu trku pretvaraju u cirkus i rijaliti šou. Osim zloupotreba i kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja. partije na sve načine se dodvoravaju glasačima, a ni GP URA nije izuzetak koji građane Budve čašćavaju ''Dritanovim kokicama'' i trimerima za travu.

Crnogorska javnost je odavno navikla na ”originalne” kampanje i darove političkih partia pred izbore. Tako smo imali prilike da vidim brenidarne notese, hemijske olovke, cegere, kese i majice, no iz GP URA su, kako se to žargonski kaže ” obrnuli igricu” a građane Budve čašćavaju sa trimerima za travu i kokicama.

Ovakav politički marketing više spada u domen nekog rijaliti šoua za narodne mase poput zadruge, negoli za ozbiljno političkog aktera. No, to GP URA ne smeta da po svaku cijena dođe do nekog glasa na predstojećim izborima u Budvi.

Osim kokica kojima se ni manje ni više pohvalio i predsjednik URA Dritan Abazović, što je uredno izbacio na Instagram, iz ove partije su izgleda odriješili kesu, pa su u Petrovcu darovali građane trimerima za travu.

Kao što se može vidjeti na video snimnku funkcioner URA Ilija Armenko podjelio je kosačice u Petrovcu izabrani, ”glasačima” te partije uz poruke da nikad ne odu sa sela i da naravno glasaju GP URA.

Prema nezvaničnim saznanjima Standard trimeri su kupljeni u kompaniji ”CEROVO” koja je u vlasništvu Gorana Đurovića, bivšeg ministra i funkcionera GP URA.

Tako da kako se kaže sve ostaje u kuću.

Da li će ova rijaliti predstava za narodne mase donijeti neki rezultat GP URA, pokazaće izbori 26.maja.

Izvor (naslovna fotografija):

X

Ostavite komentar

Komentari (0)