test

(VIDEO) Član bratstva “Stupovi” sa kriminalnim dosijeom plaši Barane, SEKULOVIĆ: “Riješićemo to sjutra, ćeraćemo se po gradu, bili su tu neki Turci, izgleda su pobjegli….”

Standard

02/04/2023

09:32

Član Pravoslavnog bratstva Stupovi i čovjek sa debelim kriminalnim dosijeom, Stojan Sekulović jutros je sa grupom ljudi upao u prostorije Opštine Bar i tražio načelnika Komunalne policije i zaposlene kao i aktiviste DPS-a čija kancelarija se nalazi u administrativnoj zgradi lokalne uprave. On je, kako javljaju čitaoci portala Strandard, plašio glasače i na više lokacija u Baru.

“Ima li živih ođe. Čuli smo da se kod načelnika Komunalne kupuju glasovi, pa dođosmo da provjerimo. Da vidimo šta rade te vjeverice. Ovo je strašno, kakvi su to miševi, ne možemo živjeti od go…… ali dobro. Riješićemo to, sjutra ćeraćemo se po gradu. Ljubi vas brat. Bili su ovdje maloprije Turci pa su pobjegli, ovo je kancelarija DPS-a”, čuje se sa snimka koji je na društvenim mrežama postao viralan.

Bratstvo “Stupovi”, odnosno njihovi članovi, formirali su i manja, lokalna udruženja, od kojih su neka formalno registrovana, a neki su neformalno udruženi, kao što su “Tvrdoš”, “Miholjski zbor”, “Vitezovi Sv. Simeona Mirotočivog”…

U njihovim redovima ima više onih sa izdržanom dugogodišnjom zatvorskom robijom i podebelim kriminalnim dosijeima poput Baranina Stojana Sekulovića koji je bio u grupi koja je privođena u decembru 2020, zatim Milan Rončević koji je hapšen i u Crnoj Gori i inostranstvu gdje je robijao, a nedavno je više članova uhapšeno zbog sumnje da su prodavali drogu.

Povezani članci

Članovi jednog od tih bratstava nakon nepun mjesec na slavu su pozvali i sadašnjeg premijera, tadašnjeg mandatara, Dritana Abazovića, protiv čije manjinske Vlade su protestovali i on se odazvao pozivu.

Nakon proslave slave, iz Nevladine organizacije Vitezovi Sv. Simeona Mirotočivog saopštili su da su na slavu svog udruženja pozvali sve političare iz skupštinske većine, ali da su ih ovog puta više uvažili oni koji nijesu pravoslavne vjeroispovijesti.

Ostavite komentar

Komentari (1)

Doljo

02 Apr. at 07:59

Ovaj Neđo Peković sa njim sa snimka višestruki povratnik u vršenju raznih krivičnih djela, robijao vise godina.
Komunalna policija u BD placa glasove za Milatovica.
Nidje policije bruka