test

Zirojević: Kako Šaranović ne zna detalje, a zna za koga se ne veže slučaj kupovine glasova?

Standard

27/09/2024

12:23

Veseli ministar unaprijed zna s kim ima, a s kim nema veze lice koje je uhapšeno za kupovinu glasova, a onda nam kaže da još ne zna detalje koji se tiču ovog slučaja. Pa kako onda zna za koga se veže, a za koga se ne veže?, upitao je poslanik SD-a i predstavnik Evropskog saveza, Nikola Zirojevič.

“Da nije šta vidio dok je juče prelijetao Podgoricu helikopterom, tokom onog očajnog pokušaja demonstracije sile?”, dodao je Zirojević.

Prema njegovim riječima, sasvim je slučajno lice uhapšeno u ulici u kojoj se nalazi centrala Demokrata i sasvim slučajno je to lice na društvenim mrežama dijelilo stavove slične njihovima.

“Ali, mirno spavajte Podgoričanke i Podgoričani, zna ministar da to nije tako. Bijedni su vam ovi pokušaji prebacivanja odgovornosti, jer je vaša nervoza juče u plenumu pokazala sasvim dovoljno”, istakao je Zirojević.

Srećom, kaže on, ima u sektoru bezbjednosti još časnih i poštenih ljudi.

“Poruka vam je jasna – ni kupovina glasova, ni demonstracije sile, ni partijsko zapošljavanje, ni projekti za koje svi znamo da nikad neće biti realizovani, neće vas spasiti od izbornog poraza koji vas očekuje u nedjelju! Podgorica će biti grad za primjer!”, zaključuje Zirojević.

Izvor (naslovna fotografija):

Nikola Zirojević; Evropski savez

Ostavite komentar

Komentari (0)