test

Gvardiola: Zaslužili smo gol, trebali smo i ranije da izjednačimo

Standard

23/09/2024

08:47

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola smatra da je njegov tim zaslužio da izjednači u finišu derbija Premijer lige protiv Arsenala.

Nakon minusa od 1:2, napadala je ekipa katalonskog stručnjaka, imala skoro 30 pokušaja ka golu rivala u nastavku meča, da bi duboku u nadoknadi naplatila inicijativu pogotkom Džona Stonsa.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

“Zaslužili smo da damo gol. Nijednog trenutka nismo gubili kontrolu, sudija je imao razloga da produži sedam minuta, to se dešava, mečevi su se igrali i duže, bili smo svjedoci toga i prošle sezone. Tako je, kako je. Imali su plan, nije lako igrati protiv ekipe koja se konstatntno brani, i sve čestitke Arsenalu, jer su se branili tako kompaktno, pravili blokove, nema šta da se kaže za njihovu igru”, rekao je Gvardiola i dodao:

“Na kraju, kreirali smo dovoljno šansi što nije lak posao u takvim oklnostima. Oni su dosta vremena proveli ležeći na travi, mi smo sve vrijeme bili u igri, bili stalno na lopti, na kraju smo imali sreće da dam gol na samom kraju iako je moralo ranije, iako smo zaslužili ranije.”

Za Siti je ovo prvi remi poslije četiri pobjede i na vrhu ima bod više od Liverpula i Aston Vile, dva od Arsenala, a tri u odnosu na Čelsi i Njukasl.

Izvor (naslovna fotografija):

EPA

Ostavite komentar

Komentari (0)