test

Lindzi Von se vraća na scenu?

Standard

11/10/2024

11:12

Četvorostruka osvajačica Svjetskog kupa u skijanju Lindzi Von razmišlja o povratku takmičenju, piše švajcarski list Blik.

Amerikanka, koja će za sedam dana proslaviti 40. rođendan, nije komentarisala glasine.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Blik je napisao kako će se Von takmičiti u trkama Svjetskog kupa u Biver Kriku, a ako njena forma bude zadovoljavajuća, vratiće se u Svjetski kup.

Von, koja se takmičila na najvišem nivou od 2000. do 2019. i postala svjetska i olimpijska šampionka u spustu, ove je godine imala operaciju koljena zbog brojnih povreda koje je pretrpjela tokom karijere.

Amerikanka je pobijedila u 82 trke Svjetskog kupa, što je svrstava na treće mjesto svih vremena iza zemljakinje Mikaele Šifrin (97) i Šveđanina Ingemara Stenmarka (86).

Povezani članci

Blik dodaje javlja kako je Von viđena kako trenira u Retenbahu, gdje će krajem oktobra započeti nova sezona Svjetskog kupa.

Navodno je na razmišljanje o povratku inspirisala i promjena pravila Međunarodne skijaške federacije koja od ove godine više ne zahtijeva skupljanje bodova na takmičenjima nižeg ranga. FIS je uveo pozivnice za odabrane…

Izvor (naslovna fotografija):

EPA

Ostavite komentar

Komentari (0)