test

Nadal: Novak, Rodžer i ja smo uvijek gurali jedan drugog

Standard

16/10/2024

17:39

Rafael Nadal završava polako svoju nevjerovatnu karijeru, a jedno od posljednjih pojavljivanja imaće na “Kupu šest kraljeva” u Rijadu.

Zajedno sa Novakom Đokovićem i još četvoricom tenisera mlađe generacije, u Saudijskoj Arabiji se očekuje pravi teniski spektakl.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Nadal je posebno apostrofirao radost što će ponovo sa Novakom da igra.

“Igrali smo jedan protiv drugog toliko puta da ne moramo da ponavljamo. To je uvijek bio veliki izazov, on je sjajan, veliki rival. On je igrač koji me je uvijek gurao na najvišem nivou, da probijam granice. I mislim da obojica imamo taj isti osećaj, da smo, zajedno sa Rodžerom, gurali jedni druge i sami sebe stalno do novih nivoa. To su uvijek bili rivali toliko jaki da si jednostavno morao da napreduješ, napreduješ i još jednom napreduješ kako bi mogao da se takmičiš“.

Od tenisera novije generacije, Nadal ističe Janika Sinera i Karlosa Alkarasa.

„Oni su već velike zvijezde, nadam se da će uspjeti da izbjegnu povrede i vjerujem da će u tom slučaju napraviti velike karijere“.

Izvor: Sportski portali
Izvor (naslovna fotografija):

Guliver/AP Photo/Kin Cheung

Ostavite komentar

Komentari (0)