test

Sokoli u Kardifu: Ima pritiska zbog serije poraza, Jovetić upitan zbog lakše povrede

Standard

14/10/2024

09:21

Priliku da prekinu seriju poraza u Ligi nacija naši fudbaleri imaće večeras u Kardifu. Rival će biti selekcija Velsa, koja je prije nešto više od mjesec slavila u Nikšiću sa 2:1.

Motiv više predstavlja činjenica da su “sokoli” propustili veliki broj prilika da ostvare bolji rezultat u Nikšiću.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

“Ima pritiska, samim tim jer smo tri utakmice izgubili. Možemo pričati da smo igrali dobro protiv Velsa ili Turske, ali nemamo bodova i to je veliki problem, kako za mene, tako i za reprezentaciju. Momci su motivisani, borili su se u Turskoj i nikome ne možemo zamjeriti. Igrali smo protiv velike reprezentacije koja ima dobru generaciju. Parirali smo dobro, a mogli i da povedemo”, rekao je selektor Robert Prosinečki.

Kapiten Stevan Jovetić upitan je za večerašnju utakmicu.

“Imamo opet nekih problema, prvo da vidimo sa Stevanom Jovetićem da li će moći. Vjerovatno neće trenirati. Da vidimo kako je Marko Janković, jer je bio povrijeđen, iako je odradio pola sata protiv Turske. Biće to manje-više slično ili isto kao protiv Turske”, istakao je Prosinečki.

Fudbaler Apolona ističe da su povrede poremetile planove u ovom ciklusu.

“Na početku smo imali mnogo veće ciljeve. Nikad ne tražim alibi, ali nije lako bez šest ili sedam igrača. Ni na jednom meču nismo bili kompletni, ali je bilo dobrih utakmica, osim na Islandu. Igrali smo protiv ozbiljnih ekipa, a nismo imali ni sreće. Trudićemo se da u preostala tri kola da osvojimo što više bodova”, kazao je Jovetić.

Podsjetio se prvog meča sa Velšanima na našem terenu.

“Uvijek vjerujem da možemo da ponovimo takvo izdanje. Vjerovatno neće biti onakva utakmica u Nikšiću, gdje je sve čudno krenulo. Nije bilo lako mentalno se vratiti, ali smo stvarali šanse i mnogo više smo zaslužili. S obzirom na to da igramo u gostima, pred 30.000 navijača je moguće da ćemo morati i više da se branimo, ali ćemo tražiti šansu i dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat”, zaključio je Jovetić.

Vels i Crna Gora igraće večeras od 20.45.

Izvor: CdM

Ostavite komentar

Komentari (0)