test

Gradonačelnik Zadra zabranio koncert Aleksandre Prijović?

Standard

13/02/2024

09:27

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru.

Koncert je navodno trebalo da se održi u  maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Index od povjerljivog izvora iz Zadra saznaje da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da “nema slobodnih termina” u dvorani Krešimir Ćosić.

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvijezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnim, piše pomenuti medij.

Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održane tri estrade, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Kako nezvanično saznaje Index.hr, gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti donijeta sjutra u Zadru, a da li postoji opcija da se koncert ipak održi, znaće se uskoro.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta punila zagrebačku Arenu. Sada ima pet koncerata u Osijeku. Prijović će u tom gradu nastupiti 13, 14, 15, 17. i 18. februara.

Izvor: Index.hr

Ostavite komentar

Komentari (0)