test

U toku pretres ASK-a; SDT: Niko nije uhapšen

Standard

17/04/2024

12:22

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja SPO po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva ušli su jutros u prostorije Agencije za sprečavanje korupcije ASK.

Mediji su prethodno objavili da je navodno privedena direktorica ASK-a Jelena Perović. Međutim iz SDT-a su kazali da u ovom trenutku niko nije uhapšen.

“U ovom trenutku niko nije lišen slobode. Pretresanje je u toku”, kazao je CdM-u državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Zgrada ASK-a je blokirana.

Advokat Nikola Martinović koji prisustvuje pretresu u prostorijama Agencije za spriječavanje korupcije, zajedno sa direktoricom ASK Jelenom Perović rekao je Pobjedi da SPO tokom pretresa traži dokumenta koja su već predata Specijalnom državnom tužilaštvu, a koja se odnose na putne naloge čelnika Agencije za spriječavanje korupcije i upotrebu službenih automobila.

U pitanju je navodno njen službeni BMW.

Izvor (naslovna fotografija):

STANDARD

Ostavite komentar

Komentari (2)

Pljevljak starosedeoc

17 Apr. at 11:32

Da pojasnimo, ne SDT-u nego svim građanima.
Službenici Poreske uprave prvo “izgube” predmet i nepreduzimaju mjere naplate par godina. Onda, njihov drug, prijatelj a najčešće poslovni partner zatraži zahtjevom otpis duga zbog zastare a naravno na štetu Budžeta, na štetu svih nas koji žmurimo na to!!!
tika-tak, tika-tak…… čeka se SDT
Predlog rješenja: akcija “Klap 2”

Pljevljak starosedeoc

17 Apr. at 11:02

tik-tak, tik-tak, tik-tak……. sat otkucava bravo za SDT… (muscle)
Čekamo da vidimo kad će na red doći Poreska uprava, puca po šavovima od kriminala u svojim redovima……
SDT samo da iskontroliše koliko i kome su otpisali poreskog potraživanja, milionske iznose…….dok mi smrtnici ne možemo u penziju i čamimo blokirani