test

DPS: “DAN” u službi klevetničke kampanje, pokušava se plasirati lažna vijest oko atentata na Đukanovića

Standard

19/08/2024

21:00

Demokratska partija socijalista reagovala je povodom teksta u Danu o bivšem predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Demokratska partija socijalista reagovala je povodom teksta u Danu o bivšem predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Reagovanje prenosimo integralno:

Dnevna novina Dan, nastala u vojno-bezbjednosnim krugovima Srbije, i dan danas nastavlja sa svojom agendom koja ima za cilj dezinformisanje, širenje lažnih vijesti i pokušaja nanošenja štete Demokratskoj partiji socijalista i bivšem predsjedniku Milu Đukanoviću.

Tako se, u današnjem tekstu, pokušava kreirati lažna vijest o navodno izmišljenoj informaciji o pripremi atentata kako bi se nanijela politička šteta ali i relativizovale opasne namjere koje su imali – i koje i dalje imaju, određeni regionalni politički i bezbjednosno-kriminalni akteri.

Takođe, komično zvuči pozivanje na izvore iz bezbjednosnog sektora kao relevantne, pogotovo u svjetlu brojnih “uspjeha” koje je taj sektor ostvario a koji se najbolje vide kroz rupu u depou Višeg suda, koju su kriminalne grupe prokopale u centru grada, na 200 m vazdušne linije od Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva.

Finalno, radi javnosti podsjećamo da je izvor informacije o planiranom atentatu na Đukanovića visoki vojni zvaničnik iz jedne zapadne države i svi državni organi su dobrodošli da tu informaciju i provjere. Sve ostalo spada u domen spletki i zakulisnih partijsko-bezbjednosnih igara devastiranog bezbjednosnog sistema Crne Gore.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)