test

Izabrano rukovodstvo Crnogorske evropske partije u Nikšiću: Nikčević na čelu OO

Standard

25/02/2024

20:53

Grad podno Trebjese danas je i zvanično izabrao čelnike Crnogorske evropske partije na lokalnom nivou, pošto je u hotelu Jugoslavija održana izborna konvencija kojoj je prisustvovalo i rukovodstvo s državnog nivoa.

Predsjednik CEP Novak Adžić je pozdravio skup, a zatim i potpredsjednici Nebojša Vučinić, Svetozar Savić, Stevo Vučinić… Svi oni iskazali su ogorčenje aktuelnom situacijom u Nikšiću i državi.

Poručili su i da je grad podno Trebjese oduvijek bio bedem Crne Gore, ako je već Cetinje njeno izvorište i ishodiše. Podsjetili su i da, za razliku od nekadašnjeg Madrida koji je imao petu kolonu, ka Podgorici hita jedna kolona, a da već imamo četiri spremne na izdaju i poniženje, te da se to više ne smije dozvoljavati.

FOTO: Pobjeda

Govorili su još i Miodrag Ćetković, Valentina Vukotić, Dragoslav Zeko Božović, a pročitani su i brojni telegrami podrške nedavno organizovanoj političkoj formaciji iz kojih se može zaključiti da na političkom nebu Crne Gore ima mjesta za nove, neokaljane, nekorumpirane i ljude spremne da istraju na evropskom putu.

Na osnivačkoj opštinskoj konvenciji CEP se potom glasalo, a za predsjednika izabran je Željko Nikčević, za njegovog zamjenika Igor Marković, dok je dolučeno da sekretar Opštinskog odbora bude Miodrag Ćetković.

Uz članove Glavnog odbora CEP: Željka Nikčevića, Miodraga Ćetkovića, Igora Markovića, Valentine Vukotić, Vladimira Mrvaljevića, Branka Delibašića, Stanka Tomaševića i Radovana Draškovića, koji su po funkciji na čelu i Opštinskog odbora, članovi nikšićkog rukovodstva su još: Milica Bulatović, Isidora Nikčević, Milorad Pejović, Dragomir Janičić, Milinko Kostić, Aleksandra Cicmil, Tatjana Božović, Milan Đurđevac, Katarina Stevović, Mirko Petrović, Branko Ruljić, Zoran Lukovac, Jasenka Mrvaljević, Milovan Miljanić, Željko Bošković, Borislav Radišić, Aleksandar Otašević, Boško Kontić, Nada Mrvošević, Nenad Radulović, Nikola popović, Kristina Malović, Zoran Tomašević, Mitar Tadić i Veselin Nikčević.

FOTO: Pobjeda

Izvor (naslovna fotografija):

Pobjeda

Ostavite komentar

Komentari (0)