test

Klikovac: Injac da podnese ostavku, Podgorici treba oporavak

Standard

14/06/2024

21:35

Šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada Andrija Klikovac saopštio je danas da bi gradonačelnica Podgorice Olivera Injac trebalo da podnese ostavku.



“Nakon današnjeg fijaska i sukoba na sastanku između PES i bivših funkcionera PES-a gradonačelnica Injac bi podnijela ostavku. Jezik nasilja i fizički incidenti do danas nijesu bili karakteristika Skupštine Glavnog grada. Podgorici je potreban oporavak”, napisao je Klikovac na društvenoj mreži Iks.

Povezani Članci

Sastanak predstavnika Pokreta Evropa sad (PES) i Pokreta za Podgoricu koji čine nekadašnji odbornici te partije održan je danas u Skupštini Glavnog grada.

Ljiljanić: Pretrpjeli smo uvrede, inicijativa za dogovor od strane PES-a je farsa

Predstavnici ostalih konstituenata vlasti su na sastanku vladajuće većine u lokalnom parlamentu odžanom 11. juna zatražili od PES-a i Pokreta za Podgoricu da do ponedjeljka naprave dogovor o rješavanju krize u Glavnom gradu ili da saopšte da se ide na vanredne lokalne izbore.

Odbornica Pokreta za Podgoricu Nađa Ljiljanić je nakon sastanka rekla da je sastanak prekinut zbog raznih uvreda, a da dogovor nije postignut.

Čarapić: Povući ću se iz daljih pregovora u Podgorici kako bih olakšao eventualno postizanje dogovora

Šef poslaničkog kluba PES u Skupštini Crne Gore i predsjednik kluba odbornika te partije u Skupštini Glavnog grada Vasilije Čarapić je nakon toga poručio da će se povući iz pregovora kako bih olakšao eventualno postizanje dogovora između PES-a i Pokreta za Podgoricu.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)