test

MUJOVIĆ ZA STANDARD: Ja sam stvarni, a ne fingirani kandidat za gradonačelnika

I. Đoković

04/09/2024

10:23

Nosilac liste Pokreta Evropa sad- Demokrate Saša Mujović u izjavi za Standard pojasnio je nedoumice koje su se pojavile nakon što je predata njihova lista sa kandidatima za odbornike na kojoj njegovog imena, osim u naslovu liste, nema.

Ministar energetike i kandidat za gradonačelnika Pokreta Evropa sad Saša Mujović za portal Standard naglašava da je on stvarni, a ne fingirani kandidat, te navodi da je sve potpuno pravno čisto i jasno i nema nikakvog zbunjivanja građana.

“Ja sam 100 posto kandidat za gradonačelnika”, jasno je poručio Mujović

“Provjerili smo zakonski i imamo pravo po Zakonu o izboru gradonačelnika da ja budem kandidat za gradonačelnika ako mog imena na listi nema, kaže Mujović i dodaje da su iskoristili što u tom zakonu jasno piše da gradonačelnik ne mora biti na listi odbornika. 

Kako ističe sve je pravno potpuno jasno i isprovjeravano je više puta. 

“U slučaju da pobijedim, napuštam funkciju ministra i sigurno neću sjedjeti na dvije stolice”, jasan je Mujović.  

Na pitanje portala Standard zašto se na prvom mjestu liste nalazi Olivera Injac, aktuelni ministar energetike odgovara da je na taj način iskazano poštovanje prema njoj kao potpredsednici partije, koja ima svoju kredibilitet, koja je ulagala napore, koliko je mogla i koliko su joj mogućnosti dozvoljavale da Podgoricu vodi na određeni način.  

Izvor (naslovna fotografija):

Vlada CG

Ostavite komentar

Komentari (1)

Life

04 Sep. at 16:34

Jel nesrećni prof shvata da je već niko i ništa? Prosuo ga Spajić.