test

Nenezić poručio Spajiću: Ako je i od vas, mnogo je!

Standard

21/06/2024

13:33

Jeste li spremni da zarad ostanka na vlasti, ucijenjeni, a bez hrabrosti da branite Crnu Goru, pristanete da uvedete zakonska rješenja koja će omogućiti scenario sa nedavnih izbora u Srbiji?, pitao je Nenezić Spajića.

“Dok cijela država nema struje zahvaljujući profesionalnim kadrovima u EPCG premijera Spajića, on plasira informaciju da je kao čovjek koji je lagao da ima državljanstvo druge države sad u prilici da našteluje zakon koji njegovim “nalogodavcima” odgovara. Imate li gospodine Spajicu državljanstvo Singapura,ili Japana jer ste živjeli tamo i radili po Vašim riječima preko pet godina. Možda niste plaćali porez?”, pita poslanik poslanik SD-a Branislav Nenezić.

Pitao je Spajića da li je ucijenjen. 

“Jeste li spremni da zarad ostanka na vlasti, ucijenjeni, a bez hrabrosti da branite Crnu Goru, pristanete da uvedete zakonska rješenja koja će omogućiti scenario sa nedavnih izbora u Srbiji, a gdje glasači pristižu “autobusima”, na obdan registrovani na lokacije trafostanica i napuštenih objekata. Pa i ako je od Vas mnogo je! Nastavljate onamo gdje je stao prethodnik, završićete kao i on čim ne budete više “trebali” na “talk show” emisijama, vašarima i tribinama”, istakao je Nenezić. 

Izvor (naslovna fotografija):

Branislav Nenezić

Ostavite komentar

Komentari (0)