test

Nikolić: Vučićevo ponašanje odraz nemoći i straha zbog debakla u Podgorici, njegova agresija prema Crnoj Gori tek će doći na naplatu

Standard

08/10/2024

21:59

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u svom dramaturškom monologu na današnjoj konferenciji za medije pokazao je da je nevaspitan ali i uplašen i nemoćan zbog rezultata izbora u Podgorici u Kotoru, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Uzaludan je bio uvoz nekoliko hiljada birača iz Srbije, finansijsko i logističko i svako drugo potpomaganje njegovih lutaka na koncu i – parlamentarna većina koju su skrojili on i Zoran Korać doživjela je debakl pred građanskom, evropskom i naprednom Crnom Gorom, u Podgorici i u Kotoru”, kazao je Nikolić.

Vučiću bi, ddoaje on, bilo pametnije da je uštedio novac građana Srbije, troškove za avio gorivo i brojno obezbjeđenje i da je svoju današnju monološku dramu odigrao u Srbiji.

“Novac će mu svakako biti potreban za nastavak ofanzove na Crnu Goru koju već četiri godine bezuspješno sprovodi a koja će u finalu doživjeti debakl”, kazao je Nikolić.

Prema njegovim riječima, današnji Vučićev nervozni nastup vjerovatno je posljedica njegovog teškog političkog odrastanja koje je išlo od fascinacije do mržnje prema političkom stvoritelju Vojislavu Šešelju, takođe poznatom po šikaniranju i maltretiranju novinara, ali i samog Vučića.

“Danas smo mogli da vidimo da Šešeljeva knjiga „Srpski baron Minhauzen Aleksandar Vučić – nije slučajno takvog naziva”, dodao je Nikolić.

Finalno, poziva Vučića da nastavi još jače, kako je glasio izborni slogan jedne od njegovih listi na prethodnim izborima.

“Ono čega ipak mora da bude svjestan je da će mu njegova agresija prema Crnoj Gori stići na naplatu i da će politički platiti sve ono što godinama sprovodi prema našoj državi. Demokratska partija socijalista će tom činu dati svoj puni doprinos”, zaključio je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Izvor (naslovna fotografija):

Miloš Nikolić

Ostavite komentar

Komentari (0)