test

Podrška Slobodne Crne Gore Andriji Mandiću

Standard

24/02/2023

12:16

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković ugostio je predsjedničkog kandidata Andriju Mandića u stranačkim prostorijama.



Moram priznati da je lijep osjećaj kada vam u goste dođe čovjek koji ima najveće šanse da postane novi Predsjednik Crne Gore. Kao mladi, ali odgovorni ljudi, spremni smo da damo sve od sebe da se konačno zaokruži proces promjena u našoj zemlji.

Nismo imali dilemu koga treba podržati na predsjedničkim izborima. Naša podrška Andriji Mandiću je logična i prirodna, jer se radi o lideru partnerskog Demokratskog fronta sa kojim smo ostvarili istorijsku pobjedu u Podgorici, ali i čovjeku koji se pokazao kao ”tvrda vjera” u borbi protiv režima Mila Đukanovića – istakao je Dajković je nakon susreta.

On je istakao da je koalicija ”Za Budućnost Crne Gore” pobjeđivala u Podgorici, Nikšiću, Mojkovcu, Pljevljima, Zeti, Budvi i skoro svim crnogorskim gradovima.

Vrijeme je da sada pobijedimo i na predsjedničkim izborima i ispravimo istorijsku nepravdu koja je tištila naš narod proteklih trideset godina.

Andrija, neka ti sreća prati u kampanji, ali i nakon nje. Zajedno do pobjede – kazao je Dajković.

Izvor: Dan
Izvor (naslovna fotografija):

Dan

Ostavite komentar

Komentari (0)