test

Pohvalio se na Instagramu: Bez dana radnog staža Dajković konačno dočekao udobnu fotelju i funkciju

Standard

15/08/2023

13:50

Vladislav Dajković nije propustio priliku da se javno pohvali na Instagramu da je započeo svoj mandat u kancelariji Glavnog grada za odnose sa građanima. Dajković je tako ujedno i započeo svoj prvi dan u radnom odnosu, jer dosad nema ni dan radnog staža, ali je uprkos tome kroz političku trgovinu nakon izbora u Glavnom gradu uspio da se dokopa neke funkcije.

Dajković je odmah nakon što je započeo svoj prvi radni dan i prvi dan radnog staža, na društvenoj mreži Instagram objavio svoju fotografiju, kako nasmijan u udobnoj fotelji pozira.

“Još uvijek se navikavam na novu ulogu. Gledam kroz prozor na glavni gradski trg i prisjećam se svih protesta koje smo tu baš tu držali protiv starog režima. A danas – zamijenjene uloge”, napisao je kako on smatra “prigodnih” par rečenica uz objavljenu fotografiju.

Dajković nije izostavio da istakne ni staru, kako kaže, crnogosku trobojku uz zvaničnu crnogorsku zastavu, jer time po njegovom mišljenju poštuje i one koji drugačije misle od njega.

Naravno Dajković time misli na sve one kojima zvanična zastava jedina, baš kao što bi i njemu trebalo biti.

“Na mom radnom stolu se nalazi stara crnogorska trobojka, ali i zvanična zastava, poštujući sve one građane koji misle drugačije od mene. Ključ pomirene Crne Gore leži u međusobnom razumijevanju i poštovanju”,napisao je Dajković u objavi na Instagramu.

Povezani članci

Izvor (naslovna fotografija):

Instagram/Vladislav Dajković

Ostavite komentar

Komentari (0)