test

Radunović – Sobotka: Za nekoliko mjeseci riješena mnoga pitanja koja su godinama opterećivala crnogorsko društvo

Standard

22/02/2024

16:11

Imajući u vidu brojne oblasti bilateralne saradnje, te značaj kontinuiranog dijaloga na najvišem političkom nivou, razgovarano je i o mogućnosti skorije posjete predsjednika Sobotke Crnoj Gori.

Na marginama zasijedanja Parlamentarne skupštine Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju, šef Delegacije Slaven Radunović susreo se sa predsjednikom Nacionalnog savjeta Austrije Volfgangom Sobotkom, sa kojim je razmijenio mišljenja o evropskoj perspektivi Crne Gore, te značaju nastavka snažne podrške Austrije politici proširenja Unije i konkretne pomoći u evropskim integracijama.

“Zahvaljujući predsjedniku austrijskog parlamenta na lijepim riječima i iznesenim pohvalama za postignute rezultate nove vlasti u kratkom periodu, šef delegacije je iznio uvjerenje da će iz Crne Gore sve češće stizati lijepe vijesti i podvukao da su za nekoliko mjeseci riješena mnoga pitanja koja su godinama opterećivala crnogorsko društvo.” , navode u saopštenju iz Skupštine.

Imajući u vidu brojne oblasti bilateralne saradnje, te značaj kontinuiranog dijaloga na najvišem političkom nivou, razgovarano je i o mogućnosti skorije posjete predsjednika Sobotke Crnoj Gori.         

Izvor (naslovna fotografija):

Skupština Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)