test

SEKSISTIČKI ISPAD FUNKCIONERA PES-A: Dragaš u obračunu sa Zirojevićem na društvenim mrežama ne bira riječi

I. Đoković

30/05/2024

10:27

Funkcioner Pokreta Evropa sad Tihomir Dragaš na društvenoj mreži X na skandalozan način se obratio poslaniku Socijaldemokratske partije Nikoli Zirojeviću, koristeći se neumjesnim seksističkim poređenjima.

Seksistička objava Dragaša osim što je skandalozna veoma je opasna jer otvara mnoga pitanja koliko zapravo političari poštuju prava žena, što je Dragaš svojom objavom i demonstrirao.

“Ne umišljaj da ti prijetim Zirojeviću, prije bih nekoj devojčici prijetio nego tebi, toliko muške energije izbija iz tebe. Ti si samo slučajni poslanik. Bolje ti je da uzmeš knjigu da naučiš makar nešto od onoga što si prepisao na fakultetu, jer brzo prođu 4 godine…”, napisao je Dragaš na svom X nalogu.

Prepiska koja je obilovala prijetnjama od strane Dragaša da će on Zirojevića naučiti pameti kulminirala je seksističkim poređenjem i neumjesnim poređenjima u javnom prostoru.

Da li je ovakvo ponašanje funkcionera političke partije dovoljno da reaguju NVO ali i država u kojoj je očigledno sve dozovljeno pa i da jedan politički namještenik ima ovakve i učestale prijetnje i seksističke ispade , jer na međusobne prijetnje političara Crna Gora je odavno navikla.

Izvor (naslovna fotografija):

Tihomir Dragaš

Ostavite komentar

Komentari (1)

Life

30 May. at 13:25

Sad će crnogorske borkinje za omalovažavanje žena koje okuplja guverner i tetka Božena u slavlje. Ovo je njihovih djela rezultat, svođenje žena na muški princip gdje bi političari od djevojčica mizerisali pa bez zastoja.