test

Tvrde da se, dok je parlament radio prekovremeno “Spajić provodio u San Tropeu”

Standard

17/08/2024

11:44

Usijanje na društvenim mrežama i potraga za lokacijom na kojoj se nalazi predsjednik Vlade Crne Gore.

,,Narod bi volio da zna koliko plaćaju vilu na brdu St Tropeza? Dnevno?“, pita jedan od poznatijih aktera na društvenoj mreži X, uz objavu slike Spajića kako navodno sjedi u restoranu uz tvrdnju da je fotografija nastala u petak veče u ,,21:38 iz restorana Le Girelier na šetalistu u St Tropezu“. Iz službe premijera tokom jučerašnjeg dana nije bilo demanta ovih objava. Izvor blizak premijeru je napomenuo da ,,ne žele demantovati gluposti”.

,,Premijer objavi sliku sa Novakom, da bi ispalo kao da je u CG, a on vec neđelju dana u St Tropezu. Mickey možeš li nam reci koliko košta Jeroboam (3L) boca Dom Pérignon, berba 2012 na plaži. Mislim, ako ti nećes ja ću, nego ti dajem priliku da vidim hoćeš li slagati naaaarod Crne Gore…“

Ovo je samo jedan od desetina postova koji se pojavljuju posljednja dva dana na društvenim mrežama, uz razne fotofrafije i tvrdnje da se premijer Milojko Spajić sa djevojkom već nekoliko dana nalazi u mondenskom francuskom ljetovalištu San Trope. Iz kabineta premijera Spajića nije bilo demanta ovih objava. Izvor iz kabineta predsjednika Vlade je nezvanično kazao da ,,Vlada neće demantovati gluposti”.

,,Narod bi volio da zna koliko plaćaju vilu na brdu St Tropeza? Dnevno?“, pita jedan od poznatijih aktera na društvenoj mreži X uz objavu slike Spajića u restoranu za koju tvrdi da je usnimljena u petak veče u ,,21:38 iz restorana Le Girelier na šetalistu u St Tropezu“.

 

Foto: Društvene mreže

Tokom jučerašnjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore saopšteno je da je Vlada imala ,,telefonsku sjednicu na kojoj su predloženi zakoni koji bi trebalo da omoguće primjenu programa ,,Evropa sad 2“. To je bio signal mnogima da zaključe kako premijer Spajić nije u Crnoj Gori. 

Potporu takvim informacijama dala je i vijest da je pristup podacima sa trakera Vladinog LearJet-a registarskih oznaka 40-MNE blokiran je na platformama FlightAware i Flightradar24.

Kako je objavio Portal ETV, naprasno je u jednom od sistema vlasnik letjelica 40-MNE označen kao nepoznat, uz obavještenje da je nedostupan za javni traking na zahtjev vlasnika, odnosno operatora.

,,Zanimljivo je da je upravo preko ove platforme premijer Milojko Spajić nedavno uhvaćen u laži da zbog obaveza u Briselu nije u mogućnosti da prisustvuje vikend premijerskom satu, pa je opravdano pitanje da li je poučena ovim iskustvom, zbog boravka u nekom ekskluzivnom evropskom ljetovalištu poput naprimjer Sen Tropea, Vlada odlučila da onemugući pristup trakeru svog LearJet-a“, objavio je Portal ETV.

Izvor: Portal ETV
Izvor (naslovna fotografija):

Društvene mreže

Ostavite komentar

Komentari (0)