test

Živković: Zaduženje Crne Gore uskoro dvije milijarde eura, od pomenutog novca nije realizovan niti jedan kapitalni projekat

Standard

29/06/2024

17:35

Na Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS Berane birao je članove Opštinskog odbora. Konferenciju je otvorio predsjednik Demokratske partije socijalista, Danijel Živković.



On je istakao da, iako je DPS dugo godina u opoziciji u ovom gradu, kao i nepravedno van vlasti, ima izuzetno jako jezgro podrške, što neka druga partija ne bi uspjela, te je izrazio zahvalnost tamošnjim aktivistima na predanom radu.

“Četiri godine smo u opoziciji i na državnom nivou, ali smo ipak uspjeli da sačuvamo relevantnost i da odgovorimo izazovima, nakon 30 godina vršenja vlasti. Bez obzira na sve realne poteškoće koje su nerijetko uključivali i revanšizam, medijski, politički i pravosudni progon i dalje smo na nogama, i to kao najjači politički subjekt u Crnoj Gori. Upravo iz tog razloga je važno izabrati prave ljude na ključnim pozicijama u opštinskim partijskim tijelima.”

To su, kako je istakao Živković, ljudi koji će u narednom četvorogodištu biti najistaknutiji predstavnici naše politike i koji će na pravi, vjerodostojan način artikulisati njene interese.

Živković je podsjetio da DPS pravi promjene u svojoj politici i u partiji, ali ne da bi se bilo kome prilagodili, već zato što smo svjesni da bolja i uspješnija DPS znači bolju i uspješniju Crnu Goru.

Povezani članci

Ostavite komentar

Komentari (0)