test

Real Madrid juri rekord Barselone

Standard

25/09/2024

08:38

Fudbaleri Real Madrida pobjedom protiv Alavesa (3:2) nisu samo zadržali priključak za vodećom Barselonom koja im bježi bod, ali uz utakmicu manje, već su i nastavili da jure njen rekord iz sezone 2017/2018.

Naime, trijumfom u 7. kolu La Lige aktuelni šampion Evrope je stigao do 37. utakmice u nizu koju nije izgubio kada je domaće prvenstvo u pitanju.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Posljednji put Real je poražen prije tačno godinu kada ju je 24. septembra 2023. godine savladao gradski rival, Atletiko Madrid.

Prema zvaničnim podacima po ovom parametru su u istoriji ovog takmičenja bolji još samo Real Sosijedad sa jednim susretom bez poraza više, kao i Barselona koja je vezala 43 utakmice na kojima je ostala neporažena.

Madriđani se u narednom kolu La Lige sastaju sa ekipom koja ih je posljednja savladala u domaćem šampionatu. Ukoliko Anćelotijeva ekipa bude neporažena na svim ovim mečevima postaviće novi rekord u Španiji.

Izvor (naslovna fotografija):

Guliver AP Photo/Manu Fernandez

Ostavite komentar

Komentari (0)