test

Policija po Zagrebu jurila „mercedes“ 170 km/h, iz kola izašla djevojčica

Standard

16/01/2024

09:23

Divlja vožnja po ulicama Zagreba odvijala se u nedjelju uveče, kada je bijeli 'mercedes' C klase pokušao da pobjegne potjeri u kojoj je učestvovalo više policijskih automobila. Potjera se završila kada se 'mercedes' slupao, a iz automobila je tada izašla 12-godišnja djevojčica, objavio je zagrebački Jutarnji list.

Policajci su okružili luksuzni automobil koji se slupao, a koji su pola sata prije toga jurili po zagrebačkim ulicama. Pravo iznenađenje nastupilo je kada je iz automobila izašla djevojčica od 12 godina.

Hrvatski mediji spekulišu o tome kako se djevojčica našla za volanom automobila svoje majke, a koji je jedno vrijeme ispred policije vozio brzinom od čak 170 kilometara na sat.

Prema jednoj od verzija, djevojčica je krišom uzela automobil kako bi se provozala do Mekdonaldsa, ali kada je vidjela policiju uplašila se i pokušala da pobjegne i na kraju slupala auto.

Prema drugoj verziji, koju policija takođe pokušava da provjeri, djevojčica se u ludoj vožnji našla protiv svoje volje, odnosno bila je u automobilu kada ga je ukrao jedan mladić. Lopov je, navodno, odmah poslije sudara, a prije dolaska policije, napustio auto.

Jutarnji piše da djevojčica zbog svog uzrasta ne može da krivično odgovara i policija je odmah poslije incidenta vratila kući.

Izvor: Jutarnji.hr
Izvor (naslovna fotografija):

ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)