test

Uhapšena osumnjičeni za ubistvo porodice komentatora BBC-a

Standard

10/07/2024

21:07

Policija u Velikoj Britaniji je saopštila danas da je pronašla i uhapsila muškarca osumnjičenog da je ubio ženu i dvije kćerke komentatora Bi-Bi-Si-ja te da je osumnjičenom ukazana medicinska pomoć zbog zadobijenih povreda.

U saopštenju, policija Hertfordšira navodi da je Kajl Kliford pronađen u oblasti Enfild u sjevernom Londonu. Bi-Bi-Si je potvrdio da su ubijene žene porodica njegovog poznatog komentatora radio trka Džona Hanta, njegova supruga Kerol Hant i njihove kćerke Hane i Luiz.

“Nakon opsežne potrage, osumnjičeni je lociran i za sada se niko drugi ne traži u vezi sa istragom”, rekla je inspektorka Džastin Dženkins iz Jedinice za velike zločine u Bedfordširu, Kembridžširu i Hertfordširu.

“Ovo je i dalje neverovatno teško vrijeme za porodice žrtava i mi bismo tražili da se poštuje njihova privatnost dok se pomire sa onim što se dogodilo”, dodala je ona.

Povezani članci

Izvor (naslovna fotografija):

Police at the scene in Ashlyn Close, Bushey, Hertfordshire, where three women, who police believe to be related, were found with serious injuries and died at the scene a short time after police and paramedics were called just before 7pm on Tuesday. A manhunt has been launched for Kyle Clifford, 26, from Enfield, north London, who is wanted by detectives investigating the murders of the three women. Picture date: Wednesday July 10, 2024.,Image: 888732198, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: James Manning / PA Images / Profimedia

Ostavite komentar

Komentari (0)