test

Haris Džinović tvrdi da mu je bivša supruga upala u kuću, policija mu oduzela pištoj

Standard

02/04/2024

13:36

Pjevač Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović godinama su važili za jedan od najskladnijih estradnih parova, pa je njihov razvod glavna tema medija već nedjeljama.

Nakon razvoda koji se desio prošle sedmice, pjevač tvrdi da mu je bivša žena sinoć upala u kuću na Senjaku u Beogradu, u kojoj on živi sa njihovom djecom, sinom Kanom i kćerkom Đinom.

Pjevač je pozvao policiju, nakon čega je Melina izjavila kako je Haris maltretira.

Nakon toga policajci su privremeno oduzeli Harisu pištolj koji su pronašli u njegovoj kući, iako je imao dozvolu za njegovo nošenje.

“Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno. Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam s policijom sve vrijeme da saznam razlog”, rekao je Džinović, prenose srpski mediji. 

Pjevač se u posljednje vrijeme često oglašava povodom razvoda, dok ona još uvijek nije ništa komentarisala.

“Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvijek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena”, rekao je.

Naveo je i da je „bilo emotivnog i materijalnog iskorišćavanja, ali da ga je nezahvalnost najviše boljela“.

Izvor (naslovna fotografija):

Dragana Udovičić

Ostavite komentar

Komentari (0)