test

NAŠ PJEVAČ UMALO ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Uzeli mu DOKUMENTA, evo kako se DRAMA odvijala

Standard

23/02/2024

09:03

Otkrio da je tokom odmora u Dubaiju umalo završio iza rešetaka.

Pjevač i bivši zadrugar Savo Perović u javnosti je poznat kao fin i miran momak, a jednom od svojih najsvežijih izjava mnoge je iznenadio.

Naime, Savo je otkrio da je tokom odmora u Dubaiju umalo završio iza rešetaka, te otkrio šta se tačno dogodilo.

“Nikad nisam bio uhapšen, mada se sada zamalo desilo u Dubaiju. Išla je muzika neka kod fontane i dok smo se fotografisali, mene je povuklo nešto, krenuo sam da igram. Višnja Petrović je ušla u kadar. Došlo je obezbjeđenje, uzeli nam taj klip, slali ga na neko ispitivanje, meni uzeli pasoš. Posle su nam objasnili da je to možda izgledalo kao ismijavanje, ali sve je bilo u redu, nisu nam zamjerili.”, otkrio je Savo u podkastu svoje bliske prijateljice Lune Đogani.

Podsjetimo, Savo je nedavno govorio o svojoj majci Suzani Perović Blondi koja želi da otvori profil na jednom sajtu za odrasle.

“Moja majka je u javnost dospjela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude mim, za***ancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša.” , rekao je on, pa dodao “Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvijek izborila osmjehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, pjeva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira. Ona bi voljela u rijaliti, ali ja ne bih volio i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus sa moje priče.” , zaključio je Savo svojevremeno.

Izvor (naslovna fotografija):

Instagram/ savo_perovic_je.deriste

Ostavite komentar

Komentari (0)