test

Janković: U potpunosti podržavam zakup proizvodnih kapaciteta Željezare, to će značiti stabilnost i održivost

Standard

30/05/2024

16:56

Iz kompanije EPCG Željezara su dostavili saopštenje u ime izvršne direktorice Nevenke Janković.

Saopštenje prenosimo integralno:

„Uz izvinjenje što je došlo do nesporazuma koji se desio danas, a u cilju istinitog informisanja javnosti imam potrebu da Vam se obratim i pružim zasluženo obrazloženje.

Naime, uz želju da Vas ugostim i podijelim sa Vama utiske povodom najavljenog zakupa naših pogona Čeličane i Kovačnice od strane kompanije 8B Capital S. A., bila sam spriječena da Vam pružim adekvatne i detaljne informacije, jer sam sa zakašnjenjem obavještena da je postignuta saglasnost da sve informacije u vezi sa predmetnim zakupom isključivo može prezentovati Sektor za korporativne komunikacije EPCG AD Nikšić.

Naravno, u potpunosti podržavam zakup proizvodnih kapaciteta, odnosno strategiju djelovanja EPCG AD Nikšić kada je u pitanju Željezara. Zapravo, za EPCG-Željezara Nikšić ovo će značiti stabilnost i održivost.

Povezani članci

Stoga, ne želeći da kršim procedure matične kompanije, bila sam primorana da otkažem najavljeno obraćanje, i ovim putem Vam se još jednom izvinjavam i svakako, EPCG-Željezara Nikšić Vam stoji na raspolaganju sa težnjom slanja slike društveno odgovorne kompanije koja svoje poslovanje zasniva na principima transparentnosti i pouzdanosti.“

Ostavite komentar

Komentari (0)