test

Piperović: U pretresu stana Mijajlovića nije pronađeno ništa inkriminišuće

Standard

19/02/2024

19:27

Advokat Zoran Piperović, pravni zastupnik podgoričkog biznismena Aleksandra Mijajlovića, koji je priveden danas po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), kazao je da pretresom stana njegovog branjenika nije pronađeno ništa inkriminišuće.



  • “Tokom pretresa nije pronađeno ništa što bi se moglo dovesti u vezu sa krivičnim djelima koja se Mijajloviću stavljaju na teret”, rekao je on.

Izuzeta su dva laptopa koja su dječija i jedan medaljon sa likom knjaza Danila koje je Mijajlovićev sin dobio prošle godine za rođendan. Vrijednost medaljona je između 200 i 250 eura i dva laptopa u kojima su dječje igrice”, kazao je portalu Standard Piperović.

Naredni korak je na SPO, kaže Piperović.

Mijajlović će sjutra biti priveden u SDT.

“Prisustvovaću saslušanju i biće nam jasnije koji su navodi krivične prijave i da vidimo koja je inkriminacija za Aleksandra Mijajlovića”, kazao je Piperović.

Mijajlovića i još pet osoba priveli su službenici Specijalnog policijskog odjeljenja zbog sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacija i krijumčarenje cigareta.

Piperović je kazao da on ima saznanja da su, pored Mijajlovića, privedene dvije osobe, da njegov klijent ne zna ko su i da li su uopšte povezani sa krivičnim djelima za koja se terete.

Izvor (naslovna fotografija):

Zoran Piperović

Ostavite komentar

Komentari (0)