test

DPS Nikšić: Zbog pokušaja skrbnavljenja državnih praznika, nikšićka vlast zaslužuje žaljenje i prezir

Standard

10/07/2024

14:41

Aktuelna lokalna uprava u Nikšiću ni 13. jul, kao nijedan državni praznik, nije mogla da čestita građankama i građanima bez svojih poigravanja i manipulacija sa državnim simbolima, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

Ovoga puta, ističu oni, ilustracija je poslužila kao pokriće za loše i zle namjere.

“Kad već toliko očajnički pokušavate da budete Crnogorci ili Srbi po uzoru na kralja Nikolu, morate prvo osuditi Podgoričku skupštinu, pa se onda predstavljati kao “nasljednici” dinastije Petrović-Njegoš. Prihvatite sve što su predstavnici dinastije Petrović učinili za crnogorsku kulturu, nauku, prosvjetu, autokefalnu crkvu itd”, navode iz nikšićkog DPS-a.

Poručuju da je 13. jul Dan ustanka crnogorskog naroda protiv okupatora i domaćih izdajnika, protiv četništva čiju ideologiju vi slijedite.

“Džaba vam svi bilbordi ovoga svijeta, džaba vam sve ilustracija, džaba vam pokušaj unižavanja i 13. jula i 21. maja, jer Crna Gora je zemlja antifašizma, nezavisna i suverena, zahvaljujući generacijama naših predaka, koji nas čine ponosnim i kojih se sjećamo sa pijetetom, i osjećajem rodoljublja, koji vi nikada ne možete imati, jer je vama matica i domovina druga država”, saopšteno je iz DPS NK.

No, kako kažu, srećom po Nikšić i Crnu Goru politički kraj im se bliži.

“Bliži se dan kada će opet pobijediti antifašističke ideje, kada će vam građani dati pravi odgovor i za srednji prst i za prijetnje, a najviše za nesposobnost i nerad, kojem svjedočimo svakog dana.”, zaključuju iz DPS Nikšić.

Izvor (naslovna fotografija):

Antena M

Ostavite komentar

Komentari (1)

Marina

11 Jul. at 17:24

BRAVO VAM GA DPS-OVCE !!!
Žaljenje i prezir kažete ???
Pa vi ih nagrdiste !!!
Kako nikome do sada ne padoše na pamet ovako teške riječi ?!!!
Vjerujem da ga od griže savjesti poslije ovakve verbalne śeče neće moći zažimat ni nikšićki srednjoprstaš ni vazelinaši beogradskoga psihopate.