test

Marković: Hvala za svaki glas u Podgorici, za prepoznavanje drugačijeg pristupa vođenju politike

Standard

24/10/2024

16:01

Predsjednik Stranke evropskog progresa (SEP) Duško Marković zahvalio je građanima na glasovima dobijenim 29. septembra na izborima odbornika za Skupštinu Glavnog grada Podgorice.

“Poštovani prijatelji, Nakon zvanično okončanog izbornog procesa u glavnom gradu, želim da u ime Stranke evropskog progresa i u svoje lično ime, zahvalim svima koji su nam ukazali povjerenje 29. septembra. Vaša 2.504 glasa su potvrda da ste, za samo tri mjeseca od osnivanja stranke, prepoznali ozbiljnost i odgovornost, znanje i stručnost ljudi na listi SEP-a. Takođe, da ste prepoznali jedan drugačiji pristup vođenju politike u odnosu na ono što vam se do sada nudilo. Da politika može biti pristojna i fer, bez diskvalifikacija, progona političke konkurencije i neistomišljenika”, poručio je Marković.

Vaši glasovi su, prema njegovim riječima, glasovi slobodnih građana koji žele red u državi i red u Podgorici.

“Vi ste nam postavili temelj širenja naše ideje i vizije razvoja Crne Gore. Nastavljamo formiranje naših opštinskih odbora, radićemo na pripremi osnivačkog kongresa, a naša vrata biće otvorena za sve koji vjeruju da interes građana mora biti važniji od bilo kojeg partijskog”, naglasio je lider SEP.

Uvjereni su, kaže, da će sve više građana prihvatati i podržavati “naše ideje i da će naša stranka postajati sve značajniji faktor na političkoj sceni”.

“Poštovani glasači Stranke evropskog progresa, Vašu podršku shvatamo, prije svega, kao ogromnu obavezu da ispunimo svako naše obećanje i da vas nikada ne iznevjerimo. Simbolički, kao naše prvo ispunjeno obećanje čim se formira gradska vlast, počinjemo ozelenjavanje Podgorice sa 2.504 stabla, onako kako smo obećali u kampanji”, poručio je Marković.

Ostavite komentar

Komentari (1)

Mila K

24 Oct. at 17:04

Gle piše raniji premijer a čita se medoisanje do beskraja. Preslatko.