test

Šahmanović: Draža je imao Mulalića, Milošević Abdića, a Mandić Ibrahimovića

Standard

23/07/2024

14:57

Na vrijeme sam govorio i upozoravao da će se ovo desiti. Pred cijelim Glavnim odborom BS -a, u februaru ove godine sam rekao u lice Ibrahimoviću da je došao po nalogu određenih službi da upropasti BS i da će je zbog sopstvene funkcije prodati-što se nažalost ispostavilo tačno, ocijenio je Bejto Šahmanović, potpredsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori.

“Ibrahimović je Bošnjačku stranku prodao zbog funkcije ministra vanjskih poslova, što je odavno ambicija šefice kadrovske i izvršne komisije BS-a supruge i „liderke“ Nisere Ibrahimović.”, kazao je.

“Nekad je Draža Mihailović imao Mustafu Mulalića u svom štabu, Slobodan Milošević Fikreta Abdića, a sada četnički vojvoda Andrija Mandić ima Kilibardinog pulena Ervina-Dražu Ibrahimovića. Da je latinska izreka „Historia est magistra vitae“-Istorija je učiteljica života, istinita govori trenutna politička situacija u Crnoj Gori. „Pametnome je i išaret dovoljan“ rekli bi stari Plavljani i Gusinjani“, kazao je on.

Prema njegovim riječim va Glavnom odboru Bošnjačke stranke Ibrahimović je rekao da mu je Spajić obećao razne investicije, od Štedima, tunela do Peći, puta Plav-Bogićevica itd. i sjetih se mog dobrog prijatelja koji jednom reče-„Mogao je i Slobodan Milošević napraviti trg u Plavu i put prema Gusinju pa ga ne bismo glasali“.

„Pozivam sve časne, poštene i rodoljubive Bošnjake na pružanje otpora jednoj ovakvoj odluci čime ćemo poslati poruku da ovakva bruka i sramota nema podršku među bošnjačkim narodom u Crnoj Gori. Bošnjacima je više nego ikad neophodna politička alternativa koja će brinuti o interesima našeg naroda, a ne interesima Ibrahimovića i njegovih pulena“, zaključio je Šahmanović.

Izvor (naslovna fotografija):

Bejto Šahmanović

Ostavite komentar

Komentari (0)